Риба смажена

Риба смажена може бути приготовлена ​​за наявності сковороди. У передбачливих людей, що їдуть на берег на кілька діб, сковорода зазвичай є. Краще – якщо вона з товстого металу. Очищені і випотрошені тушки дрібних риб (крупну ріжуть на шматки) натирають сіллю і обвалюють у борошні (можна запанірувати в рідкому тісті). Дно розігрітій сковороди покривають рослинною олією або розтопленим маргарином і укладають на нього рибу. Спочатку її обсмажують на сильному вогні, щоб вийшла приємна червоно-золотистого кольору кірочка. Після того, як риба підрум’яниться, її дожарюють на слабкому вогні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *