Кукурудзяна каша

Кукурудзяне борошно

Цю кашу готують одним із таких способів.

Спосіб 1. Кукурудзяне борошно засипають у киплячу воду, помішують і варять до отримання в’язкої маси. Додають цукру і добре вкривають, щоб упріла. Через кілька годин охолоджену кашу змішують з м’якоттю білого хліба в співвідношенні 2:1 і добре розминають. Така каша застосовується при лові на спокійнії воді.

Спосіб 2. У дві склянки окропу засипають стакан цукрового піску і в отриманий сироп поступово засипають (помішуючи) кукурудзяну муку. Готову кашу розминають. Добре буде додати туди трохи ванільного цукру.

Спосіб 3. У каструлю з трьома склянками дощової або річкової води насипають стакан кукурудзяного борошна і 4-5 ложок соняшникового борошна. Коли каша впріє, її розкочують шаром до 10 мм, а потім, посипавши пшеничним борошном, кладуть під гніт. Під ним вона витримується до повного охолодження. Перед риболовлею кашу розрізають на шматки необхідної величини.

На кукурудзяну кашу ловлять в’язя, коропа, карася, плотву, червонопірку ​​і ляща.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *