Галушки

З білого борошна круто замішують тісто і скачують з нього невеликі (завбільшки з горошину) кульки. Розклавши кульки на столі, чекають півгодини, щоб вони трохи підсохли. Потім їх опускають у киплячу воду. Через 30-40 секунд галушки-горошини почнуть спливати. Їх виймають у друшляк і обдають холодною водою. Промиті галушки розкладають в один шар на клейонці (плівці) і півтори-дві години дають їм підсихати. Після цього їх прокочують в соняшниковій олії або розтопленому вершковому маслі і складають у баночку. Така насадка міцно сидить на гачку і охоче заковтується багатьма короповими рибами.

One thought on “Галушки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *